Παιδικό Δωμάτιο2017-06-18T03:12:37+00:00

Όλοι χρειάζονται λίγη περισσότερη μαγεία!!!

Ο Πήτερ Πάν, η χώρα του Ποτέ με τους κρυμμένους θησαυρούς και η Τίνκερ Μπέλ  για λίγη περισσότερη μαγεία…..

Όλοι ζωντανεύουν στη Νέα παιδική σειρά επίπλων και ολοκληρωμένων παιδικών δωματίων της ιταλικής εταιρείας Time Office.

Οι ιδανικές λύσεις που προτείνουμε και η μελετημένη διαρρύθμιση των παιδικών δωματίων μας, προσφέρουν άπλετο χώρο και πρακτικότητα στα παιδιά για να αναπτύξουν τις δικές τους σκέψεις, ιδέες, δεξιότητες, να παίξουν, να διαβάσουν, να καλέσουν τους φίλους τους  και να κοιμηθούν γλυκά.

Κρεβάτια,  παιδικά γραφεία και καρέκλες, κουκέτες και γέφυρες, παιδικές ντουλάπες και βιβλιοθήκες σε μαγικά σχέδια και χαρούμενα χρώματα προσφέρουν στα παιδιά γλυκές νύχτες και χαρούμενες ημέρες για να αναπτυχθούν και να μεγαλώσουν.

Η Time Office παράγει τα παιδικά της έπιπλα και τα νεανικά της δωμάτια σε πλήρη εναρμόνιση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας, τα περιβαλλοντικά πρότυπα και  τα πρότυπα υγείας, χρησιμοποιώντας μόνο ανακυκλώσιμα υλικά με τις χαμηλότερες εκπομπές φορμαλδεΰδης στο περιβάλλον και στο σπίτι (class E1).

Τα προϊόντα μας ικανοποιούν τα πρότυπα ασφάλειας, πιστοποίησης, αντοχής  και υγείας και είμαστε περήφανοι για την ποιότητα που προσφέρουμε στους μεγάλους  – αλλά περισσότερο – στους μικρούς μας πελάτες…..

Loading...